Επισκευή Τροφοδοτικού

Η επισκευή του τροφοδοτικού στις τηλεοράσεις και στα monitor προϋποθέτει τεχνογνωσία, την οποία κατέχει πλήρως όλο το καταρτισμένο προσωπικό μας. Το πρώτο μας βήμα είναι να ελέγξουμε αν η αιτία του προβλήματος προέρχεται σίγουρα από το τροφοδοτικό. Έπειτα σκοπός μας είναι να αφαιρέσουμε την πλακέτα του τροφοδοτικού από το υπόλοιπο κύκλωμα, ώστε να κάνουμε τα διαγνωστικά τεστ πάνω του και να δούμε αν περνάνε σωστά οι τάσεις ρεύματος ή αν υπάρχουν ψυχρές κολλήσεις. Τέλος αφού γίνουν όλα τα παραπάνω καταλήγουμε και προχωράμε στην ενημέρωση του πελάτη για την βλάβη και το κοστολόγιο της και στη συνέχεια επισκευάζουμε το τροφοδοτικό με ακρίβεια - επαγγελματισμό και συνέπεια χρόνου.

Πως καταλαβαίνετε ότι το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που μπορείτε να διακρίνετε αν το τροφοδοτικό της τηλεόρασης ή του monitor αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικές από τις κύριες ενδείξεις είναι οι εξής :

 

Αδυναμία εκκίνησης ή stand-by
Απενεργοποίηση σε τυχαίες χρονικές στιγμές
Αναβοσβήνει το λαμπάκι πολλές φορές
Παράξενη θολούρα στην οθόνη

 

Τι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο τροφοδοτικό;

Μερικοί λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο τροφοδοτικό της τηλεόρασης ή του monitor σας είναι οι εξής :

 

⚠️ Κεραυνός
⚠️ Υπερθέρμανση
⚠️ Πολλές ώρες λειτουργίας
⚠️ Αυξομείωση της τάσης

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν δείτε συμπτώματα όπως τα παραπάνω, αλλά κυρίως αν διακρίνετε καπνό ή κακή οσμή να βγαίνει μέσα απο την τηλεόραση ή του monitor σας, ελάτε εγκαίρως στη SafeService ώστε να γίνει το απαραίτητο service, διότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επεκταθεί η βλάβη και σε άλλα σημεία οπότε να προκληθεί μεγαλύτερη ζημία στη τηλεόραση αλλά και στο πορτοφόλι σας.

Επισκευές ΤV - Monitor

επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης


επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης