Επισκευή Βύσμα Τροφοδοσίας

Είναι λογικό μετά από αρκετή χρήση και μεταφορά του φορητού υπολογιστή σας, το βύσμα τροφοδοσίας να έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία. Με αποτέλεσμα το λάπτοπ σας να μη δουλεύει, να μην φορτίζει η μπαταρία του αλλά ακόμη και να σβήνει ο υπολογιστής σας. Έτσι λοιπόν, όταν δείτε ότι το βύσμα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει άμεσα να γίνεται αντικατάστασή του. Ουσιαστικά, η βλάβη στο βύσμα τροφοδοσίας του φορητού υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει αδυναμία χρήσης του.

Πως καταλαβαίνετε ότι το βύσμα τροφοδοσίας θέλει επισκευή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που μπορείτε να διακρίνετε αν το τροφοδοτικό σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικές από τις κύριες ενδείξεις είναι οι εξής :

 

Αδυναμία εκκίνησης του φορητού σας υπολογιστή
Δεν ανάβει καθόλου ή τρεμοπαίζει η ένδειξη τροφοδοσίας
Τερματισμός του υπολογιστή σε τυχαίες χρονικές στιγμές
Απενεργοποίηση του λάπτοπ κατά την μετακίνηση του

 

Πότε να προβούμε στην επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας;

Συνήθως η πιο συχνή αιτία καταστροφής του βύσματος τροφοδοσίας είναι να τοποθετούμε μέσα στη τσάντα μεταφοράς το laptop χωρίς να έχουμε αφαιρέσει τον καλώδιο φόρτισης. Αυτό είναι λάθος! Με το πέρασμα του χρόνου αλλά και ανάλογα με την μεταχείριση του φορητού υπολογιστή σας, το βύσμα είναι πιθανό να μην κάνει καλή επαφή.

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν δείτε συμπτώματα όπως όλα τα παραπάνω, είτε ακόμα πιο σοβαρά όπως είναι ο καπνός και η κακή οσμή ελάτε εγκαίρως στη SafeService ώστε να γίνει το απαραίτητο service, διότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επεκταθεί η βλάβη σε άλλα εξαρτήματα και να τεθεί εκτός λειτουργίας ολόκληρος ο φορητός υπολογιστής.

Επισκευές Laptop - Macbook


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.