Επισκευή Θύρας USB

Τοποθετείτε μια εξωτερική συσκευή έναν εξωτερικό δίσκο ή έναν εκτυπωτή στην θύρα USB του λάπτοπ σας και βλέπετε ότι δεν την αναγνωρίζει? Τότε χρειάζεστε κατά πάσα πιθανότητα επισκευή θύρας USB.

Πως καταλαβαίνετε ότι η θύρα USB δεν λειτουργεί;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να διακρίνετε αν η θύρες USB αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής :

 

☑️ Κουνήστε ένα USB stick που είναι συνδεδεμένο να δείτε αν επανασυνδέεται συνέχεια
☑️ Δοκιμάστε να συνδέσετε την εξωτερική σας συσκευή σε άλλη θύρα USB
☑️ Τερματίστε το λάπτοπ και βγάλτε το τροφοδοτικό από πάνω του για μερικά λεπτά
☑️ Δοκιμάστε διαφορετικό καλώδιο USB και ξανά δοκιμάστε την σύνδεση της συσκευής

 

Πως μπορούν να χαλάσουν οι θύρες USB του λάπτοπ;

Είναι λογικό με την πάροδο του χρόνου όταν συνδέουμε συνέχεια συσκευές στις θύρες USB, κυρίως με την απότομη σύνδεση και αποσύνδεση αυτές με τον καιρό ”χαλαρώνουν” με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην λειτουργούν. Άλλος λάθος χειρισμός είναι όταν τοποθετούμε εξωτερικές συσκευές, όπως ποντίκια, εξωτερικούς δίσκους, USB stick και μεταφέρουμε το λάπτοπ μαζί με αυτά συνδεδεμένα. Συνήθως από λάθος μεταφορά αυτό μπορεί να σπάσει μέσα τα ”PIN” της θύρας οπότε θα χρειαστεί μετά επισκευή για να μπορέσετε ξανά να συνδέσετε κάποια συσκευή.

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν διακρίνεται κάποιο πρόβλημα ελάτε εγκαίρως στη SafeService ώστε να γίνει το απαραίτητο service, άμεσα από το καταρτισμένο προσωπικό μας, ελέγχοντας το λάπτοπ έτσι ώστε να δούμε σε τι σημείο έχει χαλάσει η θύρα USB, δηλαδή εάν έχει ξεκολλήσει πάνω από την μητρική ή αν έχει σπάσει εντελώς λόγω κακού χειρισμού. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το κόστος του ανταλλακτικού και της εργασίας μας. Έπειτα τοποθετούμε στο φορητό υπολογιστή σας το γνήσιο ανταλλακτικό επάνω στην μητρική. Μετά το τέλος των εργασιών προχωράμε στην διαδικασία ελέγχου των θυρών όπου έχει γίνει η επισκευή για να διαπιστωθεί η ορθή τους λειτουργία.

Επισκευές Laptop - Macbook


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.