Αλλαγή Κάρτας Γραφικών

Η αντικατάσταση της κάρτας γραφικών του σταθερού υπολογιστή σκληρού προϋποθέτει τεχνογνωσία, την οποία κατέχει πλήρως όλο το καταρτισμένο προσωπικό μας. Το πρώτο και το πιο σημαντικό μας βήμα, είναι να αναγνωρίσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μητρικής πλακέτας ( MotherBoard ) και του επεξεργαστή ( CPU ) που ήδη φοράει ο υπολογιστής σας, διότι υπάρχει πιθανότητα αν είναι κάποιας παλιάς γενιάς ο επεξεργαστής να δέχεται το σύστημα Bottleneck ( ασυμβατότητα δύο ή περισσοτέρων εξαρτημάτων ), οπότε ο υπολογιστής δεν μπορεί να αποδώσει πλήρως την ταχύτητα του.

Πως καταλαβαίνετε αν η κάρτα γραφικών θέλει αλλαγή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που μπορείτε να διακρίνετε αν η κάρτα γραφικών σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικές από τις κύριες ενδείξεις είναι οι εξής :

 

Ακούγεται υπερβολικός θόρυβος όταν τρέχετε κάποιο βαρύ πρόγραμμα
Ξαφνικά περίεργα σχέδια στην οθόνη και αλλοιωμένα χρώματα
Δεν εμφανίζει εικόνα ο υπολογιστής ενώ είναι ανοιχτός
Τερματισμός του υπολογιστή σε τυχαίες χρονικές στιγμές
Υπερβολική υπερθέρμανση του υπολογιστής σας
Αδυναμία φόρτωσης νέων εφαρμογών και παιχνιδιών

 

Πότε να προβούμε στην αλλαγή κάρτας γραφικών;

Συνήθως η πιο συχνή αιτία να αλλαχτεί η κάρτα γραφικών σας, είναι εάν δεν σας καλύπτει πλέον η χωρητικότητά της, η ταχύτητά της, καθώς και η ασυμβατότητά της με τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών και εφαρμογών. Θέλετε να αυξήσετε τις επιδώσεις του υπολογιστή σας; Η εταιρία μας σας έχει την λύση, καθώς προσφέρουμε εγκατάσταση κάρτας γραφικών ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που επιθυμείτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιπλέον μερικές σοβαρές αιτίες να προβείτε στην αλλαγή της κάρτας γραφικών, είναι εάν δείτε ψηφιακό θόρυβο και περίεργα σχέδια στην οθόνη σας, διότι τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση ζωής της κάρτας σας. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι μία φυσιολογικής φθοράς κάρτας γραφικών από την σκόνη, την υγρασία και την πολύωρη χρήση της, έχει μέσο όρο ζωής γύρω στα 5 χρόνια.

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν δείτε συμπτώματα όπως τα παραπάνω ελάτε εγκαίρως στη SafeService ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να μπορέσουμε να την επισκευάσουμε αν μας το επιτρέπει η φθορά της. Ειδάλλως θα πρέπει να προβείτε σε αγορά νέας κάρτας γραφικών. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στους πιστοποιημένους μας τεχνικούς για την επισκευή - αντικατάσταση και αναβάθμιση της κάρτας γραφικών σας.

Επισκευές Η/Υ - Desktop PC


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.