Συναρμολόγηση Σταθερού Υπολογιστή

Ο υπολογιστής είναι ένα εργαλείο δουλειάς που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από την εργασία μέχρι τη ψυχαγωγία. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες. Κάποιος μπορεί να χρειάζεται ένα σταθερό υπολογιστή σπίτι του, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να χρησιμοποιεί λάπτοπ λόγο των συνεχών μετακινήσεων του για παράδειγμα.

Δυσκολεύεστε στην επιλογή του κατάλληλου υπολογιστή;

Αν δεν ξέρετε τι χαρακτηριστικά θέλετε να έχει ο υπολογιστής σας ώστε να μπορεί να σας καλύπτει τις ανάγκες σας, μπορείτε να έρθετε μια βόλτα απο το κατάστημα μας και να σας βοηθήσει κάποιος τεχνικός στην εύρεση του κατάλληλου υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζετε είναι να μας πείτε για ποια χρήση θα το θέλατε;

Μερικές απο τις πιο συχνές απαντήσεις που παίρνουμε είναι :

 

☑️ Θέλω να μπορεί να τρέχει άριστα βαριά προγράμματα όπως είναι το Photoshop
☑️ Θέλω να είναι αξιόλογο - μικρό και βολικό για το γραφείο μου
☑️ Θέλω να ανταπεξέρχεται τέλεια σε όλες τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών
☑️ Θέλω να τρέχω αξιοπρεπώς κάποια παιχνίδια αλλά και ελάφρια προγράμματα
☑️ Θέλω να κάνει τις βασικές καθημερινές ανάγκες χωρίς να κολλάει στην περιήγηση

 

Πότε να προβούμε στην αγορά κανούργιου υπολογιστή;

Αν νιώθετε ότι έχει παλιώσει ο υπολογιστής σας και καθυστερεί ακόμα και στις πιο βασικές λειτουργίες. Αν θέλετε να τρέξετε όλες τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προγραμμάτων και παιχνιδιών της επιθυμίας σας, αλλά δεν μπορείτε λόγο μη συμβατών εξαρτημάτων του σταθερού σας υπολογιστή. Αν πιστεύετε ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε το μεγάλο βήμα να αγοράσετε καινούργιο υπολογιστή ελάτε στην SafeService γιατί σας έχουμε καλυμμένους, διότι προσφέρουμε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τις καλύτερες λύσεις για όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση σταθερού υπολογιστή στα μέτρα σας.

Επισκευές Η/Υ - Desktop PC


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.