Επισκευή Θύρας HDMI

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα HDMI του φορητού υπολογιστή και δεν μπορείτε να συνδέσετε το λάπτοπ με την τηλεόραση σας; Τότε το πιο πιθανόν είναι να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την θύρα σύνδεσης HDMI. Στην SafeService αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της θύρας HDMI με γνήσιο ανταλλακτικό, ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε να απολαμβάνετε την εικόνα του λάπτοπ σας σε μεγάλη οθόνη.

Πως καταλαβαίνετε ότι η θύρα HDMI δεν λειτουργεί;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να διακρίνετε αν η θύρα HDMI αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής :

 

☑️ Κουνήστε την άκρη του καλωδίου HDMI για να δείτε αν κάνει σωστή επαφή
☑️ Βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουρα στην HDMI επιλογή της τηλεόραση σας
☑️ Βεβαιωθείτε ότι πατήσατε την επιλογή, ώστε να στείλει εικόνα το λάπτοπ στην TV
☑️ Δοκιμάστε διαφορετικό καλώδιο HDMI για να συνδέσετε το λάπτοπ με την τηλεόραση

 

Πως μπορούν να χαλάσουν οι θύρες HDMI του λάπτοπ;

Η συχνότερη αιτία που προκαλεί βλάβη στη θύρα HDMI είναι η κακή χρήση. Αυτό μπορεί να σημαίνει βίαιη ή κακή εισαγωγή και εξαγωγή του καλωδίου HDMI, η οποία προκαλεί φθορές στα pins και μπορεί να καταστρέψει την υποδοχή. Άλλο αίτιο μπορεί να είναι ένα κατασκευαστικό ελάττωμα, ακόμα και η χρήση κακής ποιότητας καλωδίων τα οποία συνήθως δεν έχουν περάσει από συγκεκριμένη πιστοποίηση και μπορούν να βλάψουν την θύρα HDMI του λάπτοπ σας.

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Αν διακρίνεται κάποιο πρόβλημα ελάτε εγκαίρως στη SafeService ώστε να γίνει το απαραίτητο service, άμεσα από το καταρτισμένο προσωπικό μας, ελέγχοντας το λάπτοπ έτσι ώστε να δούμε σε τι σημείο έχει χαλάσει η θύρα HDMI, δηλαδή εάν έχει ξεκολλήσει πάνω από την μητρική ή αν έχει σπάσει εντελώς λόγω κακού χειρισμού. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το κόστος του ανταλλακτικού και της εργασίας μας. Έπειτα τοποθετούμε στο φορητό υπολογιστή σας το γνήσιο ανταλλακτικό επάνω στην μητρική. Μετά το τέλος των εργασιών προχωράμε στην διαδικασία ελέγχου της θύρας όπου έχει γίνει η επισκευή για να διαπιστωθεί η ορθή της λειτουργία.

Επισκευές Laptop - Macbook


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.