Θερμικό Μασάζ Προσαρμοσμένο Για Το Σώμα Σας

Το CERAGEM Master V3
Το Έκανε Πραγματικότητα Για Πρώτη Φορά!

Το μήκος της σπονδυλικής στήλης διαφέρει σε κάθε άνθρωπο, όπως ακριβώς και το ύψος του.
Το CERAGEM Master V3 ανιχνεύει την σπονδυλική στήλη κάθε χρήστη και χρησιμοποιεί αυτή την
πληροφορία για να προσφέρει μια πρωτοφανή και προσωοποιημένη εμπειρία θερμικού μασάζ.

CERAGEM 5

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Το CERAGEM Master V3 χαρακτηρίζεται για την τεχνολογία ανίχνευσης της σπονδυλικής στήλης, που δεν υπήρξε ποτέ στα συνηθισμένα αυτόματα θερμικά μασάζ, και για την αυτόματη πάνω-και-κάτω λειτουργία της APMS (Προχωρημένο Σύστημα Μετακίνησης Μηχανισμού) προσφέροντας ένα θερμικό μασάζ που προσαρμόζεται στο σώμα σας.
  • Χρησιμοποιώντας τα 6 επίπεδα ελέγχου έντασης και τα 12 προγράμματα μασάζ, η οικογένειά σας μπορεί να διαμορφώσει το θερμικό μασάζ για να ταιριάζει στις ανάλογες φυσικές καταστάσεις.
  • Χαλαρώστε το σώμα σας και τη σκέψη σας μέσα από το θερμικό μασάζ συνοδευόμενο με τη μουσική. Επίσης, απολαύστε το έξυπνο, διαστημικό σχεδιασμό που φέρει πρακτικά και λειτουργικά το Αυτόματο Θερμικό Μασάζ.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ο εσωτερικός μηχανισμός, καθώς κινείται σε όλη την έκταση του σώματός σας, από το κεφάλι ως την λεκάνη, μετράει το μήκος της σπονδυλικής σας στήλης και τον βαθμό της καμπυλότητας της σπονδυλικής σας στήλης για να σας προτείνει ένα μασάζ που προσαρμόζεται κατάλληλα με το σώμα σας. Μετακινώντας μεταξύ των αυχενικών σπονδύλων και των κοκκυγικών σπονδύλων, ο εσωτερικός μηχανισμός διεγείρει επίσης τα σημεία της σπονδυλικής στήλης, που ποικίλουν από άτομο σε άτομο, ειδικά τα σημεία πίεσης στους μύες κάθε πλευράς του σπονδύλου.CERAGEM 6

CERAGEM 7
APMS (Προχωρημένο Σύστημα Μετακίνησης Μηχανισμού)

Η ανίχνευση της σπονδυλικής στήλης βοηθάει στην ανάλυση των χαρακτηριστικών της σπονδυλικής στήλης του χρήστη. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πληροφορία, ο αυτόματος «πάνω-και-κάτω» εσωτερικός μηχανισμός αυτόματα προσαρμόζεται στο ύψος/περίγραμμα του Αυτόματου Θερμικού Μασάζ για να συμβιβαστεί με την σπονδυλική στήλη του χρήστη. Αυτή η επαναστατική λειτουργία συμβάλλει στην εξασφάλιση της άνεσης και αποτελεσματικότητας κατά την διάρκεια του μασάζ.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Το APMS που αυτόματα συμβιβάζεται με την κυρτότητα της σπονδυλικής στήλης του χρήστη επίσης προσφέρει 6 επίπεδα ελέγχου έντασης έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέγεται η ένταση του μασάζ που εσείς επιθυμείτε.CERAGEM 6


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝCERAGEM 9
CERAGEM 1012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣΑΖ

Το CERAGEM Master V3 σας προσφέρει την επιλογή των 12 προγραμμάτων μασάζ βασισμένα στην εναλλακτική ιατρική. Επιλέξτε εκείνο που σας αρμόζει καλύτερα.

CERAGEM 11

ΧΑΜΗΛΗ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΩΣ ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ

Το APMS που αυτόματα συμβιβάζεται με την κυρτότητα της σπονδυλικής στήλης του χρήστη επίσης προσφέρει 6 επίπεδα ελέγχου έντασης έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέγεται η ένταση του μασάζ που εσείς επιθυμείτε.CERAGEM 12

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ

Το Αυτόματο Θερμικό Μασάζ παρέχει μια λειτουργία ολίσθησης στο κάτω μέρος, το οποίο επιτρέπει να γίνει καναπές όταν ολισθήσει. Αυτό το κάθισμα δεν προσφέρει μόνο θέρμανση αλλά και μια μεγάλη χωρική αποτελεσματικότητα.

CERAGEM 13

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

τεχνικά χαρακτηριστικά ceragem master v3
τεχνικά χαρακτηριστικά ceragem master v3