Αναβαθμισμένο Γενικό Μοντέλο

CERAGEM Master RL1

Το CERAGEM Master RL1 βασίστηκε στο μοντέλο CERAGEM Master M3500
με μικρές παραλλαγές στο σχεδιασμό του και με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά

ceragem master rl1


ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΥΡΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Ένα εργονομικό σχεδιασμό που λαμβάνει υπ’όψιν την φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Προσφέρει μια ευχάριστη και άνετη αίσθηση καθόλη την διάρκεια του μασάζ. Μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του μασάζ, της δακτυλικής πίεσης και της μόξας με την βέλτιστη προσαρμογή του στην γραμμή της σπονδυλικής στήλης.

εργονομικό κυρτό σχεδιασμό

ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το νέο σκούρο καφέ ύφασμα που εφαρμόστηκε στο μπεζ στρώμα ενίσχυσε την εσωτερική λειτουργία του σχεδιασμού με μία νέα αίσθηση. Ο σχεδιασμός του εξωτερικού μηχανισμού έχει απλώς αλλάξει και έχει γίνει πιο όμορφος. Η συνολική μορφή του προϊόντος είναι αναβαθμισμένη με το νέο σχεδιασμό.

υλικά του στρώματος ενισχυμένης λειτουργίας
Υλικά του στρώματος ενισχυμένης λειτουργίας

Η φόδρα του προϊόντος έχει φτιαχτεί με τα ίδια ειδικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κάλυψη των καθισμάτων των πολυτελών αυτοκινήτων. Το υλικό είναι φτιαγμένο με την μέθοδο διόγκωσης του σπόγγου και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό με την πάροδο του χρόνου. Παρέχει μία ευχάριστη και άνετη αίσθηση καθόλη την διάρκεια του μασάζ.

εύκολο και πολυλειτουργικό τηλεχειριστήριο
Εύκολο και πολυλειτουργικό τηλεχειριστήριο

Το πολυλειτουργικό τηλεχειριστήριο της CERAGEM μας, σας επιτρέπει να έχετε ένα πλήρες θερμικό μασάζ με το πάτημα ενός κουμπιού.


ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διεγείρει τα σημεία πίεσης για να χαλαρώσουν οι μύες μέσα από το μασάζ της σπονδυλικής στήλης και έπειτα εφαρμόζει την δακτυλική πίεση.

εξωτερικός μηχανισμός με διάφορες λειτουργίες
Εξωτερικός μηχανισμός με διάφορες λειτουργίες

Ο εξωτερικός μηχανισμός (3 σφαίρες) μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα μέρη του σώματος συμπεριλαμβανομένου την κοιλιά και τα χέρια όπου ο εσωτερικός μηχανισμός δεν μπορεί να φτάσει. Δύο άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα τους εξωτερικούς μηχανισμούς. Ο προαιρετικός μηχανισμός (ο εξωτερικός μηχανισμός με 9-μπάλες) μπορεί να εφαρμοστεί.

λειτουργία εξυπηρέτησης των πελατών
Λειτουργία εξυπηρέτησης των πελατών

Τριπλή ασφάλεια της συσκευασίας για να εμποδίσει και το κάψιμο (διπλός αισθητήρας, διπλή δομή FET). 10 δευτερόλεπτα αναμονής για να τοποθετηθεί στο σημείο του αυχένα μετά την έναρξη του αυτόματου προγράμματος, υποδεικνύοντας την έναρξη της λειτουργίας (βουητός ήχος – 2 φορές) και την ολοκλήρωση (βουητός ήχος – 5 φορές) του προγράμματος της κοιλιάς κατά την διάρκεια τους αυτόματου προγράμματος.

μασάζ καρέκλας με την χρήση συμπληρωματικού στρώματος
Μασάζ καρέκλας με την χρήση συμπληρωματικού στρώματος

Οι επιδράσεις του καθιστού μασάζ εφαρμόζονται από το κάτω στρώμα. Ο Εξωτερικός μηχανισμός με τις 3-μπάλες μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω στρώμα για ένα βολικότερο καθιστό μασάζ.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

τεχνικά χαρακτηριστικά ceragem master rl1
τεχνικά χαρακτηριστικά ceragem master rl1